Zelfstandige Advocaten Gezocht

 
Functieomschrijving
Siekman & Stassen Advocaten en Belastingadviseurs N.V., gevestigd in het authentieke en monumentale kantoorpand het ‘Kantongerecht’ te Hoofddorp, is op zoek naar één of meer ambitieuze advocaten
voor toetreding tot de maatschap. Onder inbreng van de eigen praktijk, dan wel samenwerking in de vorm van een kostenmaatschap.

Ons kantoor
Siekman & Stassen Advocaten en Belastingadviseurs NV is gespecialiseerd in fiscaal procesrecht, fiscaal boete- en (commune)strafrecht en het invorderingsrecht. Daarnaast voorzien wij desgevraagd onze klanten van belastingadvies of civielrechtelijke bijstand. Onze advocaten, advocaten-belastingkundigen en belastingadviseurs komen op voor de (fiscale) belangen van onze cliënten en staan cliënten bij in geschillen met de Belastingdienst, FIOD, Openbaar Ministerie en andere overheidsinstanties.

Binnen Siekman & Stassen Advocaten en Belastingadviseurs N.V. zijn momenteel 3 advocaten, 3 fiscaal- en financieel adviseurs en 5 secretarieel medewerksters werkzaam.

Contactgegevens
Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met de heer drs. J.C.A.G. Stassen via +31(0)23 – 554 16 83 of +31(0)6 – 24 90 43 85 of per e-mail: stassen@siekmanstassen.nl.

Uw sollicitatie kunt u richten aan:

Siekman & Stassen Advocaten en Belastingadviseurs NV
t.a.v. de heer drs. J.C.A.G. Stassen
Raadhuislaan 2
2131 BE Hoofddorp