Vacature Advocaat Medewerker

Gezocht: Advocaat Medewerker!

Wie zijn wij?
Siekman & Stassen Advocaten en Belastingadviseurs N.V. is een modern advocatenkantoor dat zich toelegt op het verlenen van rechtsbijstand op een groot aantal rechtsgebieden. Wij staan voornamelijk ondernemers bij, maar behandelen ook zaken van particulieren. Dit doen wij op zowel betalende basis als op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand.

Onze specialisten werken op hoog niveau en willen uitsluitend het beste resultaat bereiken voor onze cliënten. Het belang van onze cliënten staat te allen tijde voorop. Wij hechten er waarde aan dat onze specialisten complexe zaken eenvoudig maken voor onze cliënten. Een constructieve en pragmatische aanpak verdient wat ons betreft de voorkeur boven uitgebreide ingewikkelde adviezen.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een beginnend advocaat medewerker die op zelfstandige basis een eigen praktijk kan runnen. Wij verwachten een enthousiaste advocaat met een scherp analytisch vermogen die geen negen tot vijf mentaliteit heeft. De advocaat medewerker zal bij ons werkzaam zijn op in ieder geval één of meer van de volgende rechtsgebieden: arbeidsrecht, strafrecht en verbintenissenrecht. Je zult nauw samenwerken met de specialisten op ons kantoor, maar dient bovenal zelfstandig werkzaam te zijn. Voorts verwachten wij dat je zelf initiatief neemt, zowel wat betreft de aanpak van de dossiers als qua acquisitie.

Wat bieden wij?
Wij bieden je de mogelijkheid om je carrière in de advocatuur verder op te bouwen. Er is bij ons veel bespreekbaar; de tijdstippen waarop je wenst te werken kun je gedeeltelijk zelf bepalen, alsmede het aantal dagen dat je werkt (parttime werken is mogelijk).

Voorts bieden wij een prettige werksfeer, waarin op een collegiale wijze wordt samengewerkt. Wij werken hard, maar kennen het belang van een goede balans tussen het werk en de privésituatie.

Wij zijn gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Hoofddorp.

Profielschets

  • Een gedreven advocaat
  • 3 tot 5 jaar ervaring in de advocatuur
  • Zelfstandig werkend
  • Klantgericht
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • Voldoende proceservaring


Contact
Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur dan een motivatiebrief inclusief cv naar mr. R. van Viersen (vanviersen@siekmanstassen.nl). Voor meer informatie over deze vacature kun je ook telefonisch contact met ons opnemen: 023 554 16 80.