Advocaat Strafrecht Hoofddorp

De strafrechtadvocaten van kantoor kenmerken zich door hun vasthoudendheid en specialistische kennis. Onze bijstand bestaat niet alleen uit de verdediging op een rechtszitting. Wanneer mogelijk voorkomen wij juist dat uw zaak op zitting komt. Dit doen wij door veelvuldig in overleg te treden met de officier van justitie en de zaak op een andere wijze af te doen.

 

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in financieel-economisch en fiscaal strafrecht. Dit zijn situaties waarbij u in aanraking komt met bijzondere opsporingsdiensten, zoals de FIOD-ECD, SIOD, AID of financiële recherche. Dat betekent dat wij cliënten onder meer bijstaan in fiscale, economische, milieu- en financiële strafzaken, zoals witwas- en ontnemingszaken.

 

Daarnaast hebben wij een algemene strafrechtpraktijk, waaronder jeugdstrafrecht, waarbij u kunt denken aan de volgende zaken:

  •     drugs/opiumzaken
  •     levensdelicten
  •     diefstal/vermogensdelicten
  •     geweldsmisdrijven
  •     zedenzaken

 

Wij verlenen ook rechtsbijstand tijdens doorzoekingen en voorafgaand aan en tijdens verhoren door opsporingsdiensten. Voorbereiding op en bijstand tijdens een verhoor is van doorslaggevend belang voor het verloop van een strafrechtelijk onderzoek. Goede rechtsbijstand door een gespecialiseerd strafrechtadvocaat in die fase kan dan ook het verschil tussen een veroordeling en een vrijspraak betekenen.

 

Om die reden raden wij u dan ook aan om altijd een van onze strafrechtadvocaten te raadplegen voordat u vragen beantwoord of meewerkt aan een onderzoek. Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op ons kantoornummer.

 

Onze advocaten strafrecht zijn landelijk actief. Wij zijn gevestigd in Hoofddorp, maar hebben onder meer cliënten in Nieuw-Vennep, Haarlem, Amsterdam, Schalkwijk, Den Haag en Rotterdam.

 

Wilt u meer informatie?
Bel (023) 5541680 of bezoek onze contactpagina.