Siekman & Stassen is een samenwerkingsverband. Al meer dan twintig jaar staan wij cliënten bij, zowel ondernemingen als particulieren in binnen- en buitenland. Het kantoor heeft door deze historie een gevestigde naam. Zo heeft het kantoor zich als een van de eerste toegelegd op de fiscale advocatuur ((straf)zaken waarin fiscaliteit centraal staat).

 

De ondernemers die wij bijstaan, leggen doorgaans al hun juridische vragen aan ons voor. Zo staan wij hen bij op het gebied van het contractenrecht, huurrecht, vennootschapsrecht en belastingrecht. Wij zijn graag de sparringpartner van de ondernemer en adviseren de ondernemer bij voorkeur vooraf, zodat u bij eventuele geschillen de wederpartij altijd een stapje voor bent. Met een voormalig rechter binnen onze gelederen, hebben wij bijzonder specialistische kennis in huis. Onze cliënten profiteren hier optimaal van.

 

Alhoewel wij veel ondernemers bijstaan in de regio Hoofddorp / Haarlemmermeer, zijn wij landelijk actief. Alle ondernemers kunnen bij ons terecht, zowel de bakker op de hoek van de straat, als grote  ondernemingen. Wij hebben specialisten in huis voor al uw rechtsproblemen.

 

Onze reputatie is het resultaat van onze visie dat uw belang onze zaak is. Altijd zijn de belangen van de cliënt de leidraad van onze dienstverlening waarbij een persoonlijke benadering in combinatie met ervaring, kwaliteit en resultaatgerichtheid de kernwaarden zijn.

 

Wilt u vrijblijvend een geschil voorleggen of sparren met één van onze experts? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Voor onze algemene voorwaarden klikt u hier.

Voor onze klachten en geschillenregeling klikt u hier.

Voor onze privacyverklaring klikt u hier.