Huurrecht

Onze advocaat is gespecialiseerd in het huurrecht. Hij staat zowel huurders als verhuurders bij. Dit doet hij zowel op het gebied van particuliere huur als voor de zakelijke markt.

Naast het beslechten van geschillen tussen huurders en verhuurders, stelt hij waterdichte huurovereenkomsten op. Dit is in het belang van de huurders en verhuurders. Op deze overeenkomsten kunt u altijd terugvallen als er iets misgaat in de huurrelatie.

Ons advies is om uw huurovereenkomst altijd op te laten stellen door een gespecialiseerde huurrecht advocaat. U kunt hiermee veel ellende besparen. Zeker voor verhuurders in de zakelijke markt is het van cruciaal belang dat er adequate huurovereenkomsten worden opgesteld. Op het oog lijkt een huurrelatie wellicht eenvoudig vast te leggen. De praktijk laat echter iets anders zien; er wordt wekelijks vele malen geprocedeerd op het gebied van het huurrecht. Een groot deel van deze procedures had voorkomen kunnen worden als er een goede huurovereenkomst aan de huurrelatie ten grondslag zou hebben gelegen.

Ons advies is dan ook om uw huurovereenkomst altijd te laten opstellen en toetsen door een ervaren advocaat op het gebied van het huurrecht.

Wilt u meer informatie?
Bel (023) 5541680 of bezoek onze contactpagina.