Onze advocaat is gespecialiseerd in het civiele (burgerlijke) recht. Hieronder vallen onder andere de volgende rechtsgebieden:

 

  1. Advocaat Arbeidsrecht;
  2. Advocaat Huurrecht;
  3. Advocaat Contractenrecht;
  4. Advocaat Verbintenissenrecht;
  5. Advocaat Aansprakelijkheidsrecht;
  6. Advocaat Familie- en echtscheidingsrecht.

 

Onze advocaat procedeert en adviseert op deze rechtsgebieden. Ook stellen wij commerciële overeenkomsten en algemene voorwaarden op. Dit doen wij in alle branches en sectoren. Wenst u uw overeenkomsten te laten herzien? Dat kunnen wij voor u doen op basis van vaste tarieven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Wij staan op deze rechtsgebieden zowel particulieren als ondernemers bij. Onze advocaat procedeert en adviseert zeer frequent op deze rechtsgebieden. Dit doet hij zowel in reguliere procedures, kort geding als in hoger beroep zaken. Wenst u een (verstek)vonnis aan te vechten? Hij scant het vonnis dat in eerste aanleg is gewezen en kan u vervolgens spoedig voorzien van adequaat advies omtrent de haalbaarheid van uw zaak in hoger beroep.

 

Kortom, heeft u een vraag over één of meer van deze rechtsgebieden, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het intakegesprek is altijd kosteloos. Voor ondernemers geldt dat zij hun overeenkomsten vrijblijvend kunnen laten scannen door onze advocaat. Wij zijn gevestigd in Nieuw – Vennep, maar hebben cliënten in heel Nederland. U kunt ons bereiken via: info@siekmanstassen.nl / 023 554 16 80.

 

Wilt u meer informatie?
Bel (023) 5541680 of bezoek onze contactpagina.