drs. J.C.A.G. (John) Stassen

drs. Stassen is een allround adviseur op het fiscale terrein, wordt vaak geconsulteerd bij overnames, fusies, bedrijfsopvolging en management buy-outs. Hij neemt graag de lasten van uw onderneming en van uzelf uit handen. Het opstellen en indienen van uw belastingaangiften in privé als zakelijk, het maken overeenkomsten (bijvoorbeeld gouden handdruk, koop-/verkoop, huur, aandeel en firma etc.) en het geven van een gedegen fiscaal-juridisch advies zijn dagelijkse werkzaamheden.

Ons kantoor kan eveneens de volledige administratie (bedrijfsboekhouding, loonadministratie, maar ook pensioen in eigen beheer) voor u uit handen nemen. U krijgt hiervoor een passend advies binnen uw budget.

Als u door de belastingbomen van de overheid het bos niet meer ziet, brengt onze belastingadviseur u op het juiste spoor of naar de meest geëigende ondernemingsstructuur. Onze adviseur is een echte fiscalist welke nauw samenwerkt met onze advocaten. Wilt u weten of uw zaken ook voor de toekomst goed zijn geregeld, denk aan de vermogensopbouw van uzelf en van kinderen, de successierechten bij nalatenschap, of het privégebruik van de auto van de zaak? Onze adviseur zorgt voor een persoonlijk en passend advies in uw onderneming of privé-situatie.