Advocaat voor Werkgevers

Bent u werkgever en op zoek naar een advocaat?

Siekman & Stassen Advocaten is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Wij staan op dit rechtsgebied voornamelijk werkgevers bij. Door onze jarenlange ervaring kennen wij het klappen van de zweep, waardoor wij u snel en praktisch kunnen voorzien van advies. Ook hebben wij bijzonder veel proceservaring op het gebied van het arbeidsrecht. Alle denkbare procedures  hebben wij diverse malen doorlopen. Wij weten wat u van ons verlangt. U kunt zich concentreren op uw business en wij nemen uw juridische zorgen uit handen.

 

Ter voorkoming van juridische geschillen en procedures, stellen wij voor onze cliënten de benodigde overeenkomsten op. U kunt hierbij denken aan de arbeidsovereenkomsten, personeelshandboeken, verzuimprotocollen, regelingen voor het gebruik van bedrijfsauto’s, postcontractuele bepalingen (zoals een concurrentie-, relatie- en/of geheimhoudringsbeding) en vaststellingsovereenkomsten.

 

Onze cliënten zijn actief in vrijwel alle soorten branches. Hierdoor weten wij binnen vrijwel elke branche wat er voor werkgevers speelt. Ook de bijzondere sectorspecifieke regelingen (zoals de Cao’s) kennen wij. Wij kunnen hierdoor snel schakelen en onze cliënten gericht adviseren. Wij zijn onder andere actief binnen de transportsector, bouw, uitvaartbranche, horeca, onderwijssector, zorg, reclamebranche, detailhandel en vastgoedbranche.

 

Kortom, bent u als werkgever op zoek naar een gespecialiseerd advocatenkantoor dat u kan voorzien van snel en praktisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem daarom direct contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt ons bereiken via: vanviersen@siekmanstassen.nl / 023 554 16 93.