Advocaat belastingrecht Hoofddorp

Welkom op de website van Siekman & Stassen Advocaten- en Belastingadviseurskantoor NV
Indien u op zoek bent naar een ervaren advocaat op het gebied van het belastingrecht, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Procederen tegen de belastingdienst is een vak apart. Of het nu gaat om een bezwaarprocedure of een beroepsprocedure bij de rechtbank. Het voeren van een procedure verloopt volgens eigen regels waarvan uw eigen fiscaal adviseur niet altijd op de hoogte is. Zo kunt u in een bezwaarprocedure inzage nemen in uw belastingdossier. Wij maken regelmatig mee dat belastingplichtigen, of hun adviseur dat nalaten.

Echter als inzage wordt genomen, kan veelal blijken dat er in het dossier stukken zijn die uw zaak ondersteunen. Ook kan vastgesteld worden dat stukken in het dossier ontbreken. Het is duidelijk dat waar een bezwaarprocedure of een beroepsprocedure wordt gevoerd op de inhoud van de stukken in het dossier, het van groot belang is om te weten welke stukken er in het dossier zitten en welke ontbreken.

Ook kan tijdens een bezwaarprocedure verzocht worden om een hoorzitting. Een hoorzitting biedt bij uitstek de mogelijkheid om te proberen de belastingdienst op andere gedachten te brengen met als gevolg dat de opgelegde aanslagen van tafel gaan of lager worden vastgesteld. Ook voor een hoorzitting geldt een aantal spelregels waarvan niet elke belastingadviseur op de hoogte is. Ook hierom is het van belang dat u zich tijdens de bezwaarprocedure laat bijstaan door een fiscaal advocaat.

Op de overige pagina’s op deze website vindt u meer informatie over ons, Siekman Stassen is uw betrouwbare partner…. “Uw belangen, onze zaak”