Strafrechtadvocaat Hoofddorp

Welkom bij Siekman & Stassen, uw strafrechtadvocatenkantoor uit Hoofddorp.
U bent op zoek naar een ervaren en gespecialiseerde strafrechtadvocaat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, Siekman Stassen is gevestigd in Hoofddorp en is (reeds jaren) gespecialiseerd in strafzaken.
Onze bijstand bestaat niet alleen uit de verdediging op een rechtszitting. Wanneer mogelijk voorkomen wij juist dat uw zaak op zitting komt. Dit doen wij door veelvuldig in overleg te treden met het openbaar ministerie. Ook wanneer u reeds gedagvaard bent, kan het nog mogelijk zijn om in overleg te treden en bijvoorbeeld een schikking treffen.

Dagvaarding ontvangen? Bel voor een gratis vrijblijvend advies.
U bent gedagvaard voor een OM-zitting of voor de rechtbank. Doe uzelf niet te kort en laat u bijstaan door een gespecialiseerde strafrechtadvocaat en bel met onze specialisten.

Onze advocaten zijn al ruim 20 jaar gespecialiseerd in financieel-economisch en fiscaal strafrecht. Dit zijn situaties waarbij u in aanraking komt met bijzondere opsporingsdiensten, zoals de FIOD-ECD, SIOD, AID of financiële recherche. Dat betekent dat wij cliënten onder meer bijstaan in fiscale, economische, milieu- en financiële strafzaken, zoals witwas- en ontnemingszaken.

Daarnaast voeren de strafrechtadvocaten ook een brede algemene strafrechtpraktijk, u kunt denken aan de volgende zaken:

  • drugs/opiumzaken;
  • levensdelicten;
  • diefstal/vermogensdelicten;
  • geweldsmisdrijven;
  • zedenzaken;
  • jeugdstrafrecht.

Verdachte?
U bent als verdachte aangemerkt maar nog niet gedagvaard? Juist op dit moment is het van belang om te laten bijstaan door een strafrechtadvocaat. Juist in vroegst mogelijke fase van een strafrechtelijk onderzoek is het van belang om een geode strategie te bepalen.

Wij verlenen daarom ook onze bijstand tijdens doorzoekingen en voorafgaand aan en tijdens verhoren door opsporingsdiensten. Voorbereiding op en bijstand tijdens een verhoor is van doorslaggevend belang voor het verloop van een strafrechtelijk onderzoek. Goede rechtsbijstand door een gespecialiseerd strafrechtadvocaat in die fase kan dan ook het verschil tussen een veroordeling en een vrijspraak betekenen.

Om die reden raden wij u dan ook aan om altijd een van onze strafrechtadvocaten te raadplegen voordat u vragen beantwoord of meewerkt aan een onderzoek.