Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het civiele (burgerlijke) recht. Hieronder vallen onder andere de volgende rechtsgebieden:

 

  1. Advocaat Arbeidsrecht;
  2. Advocaat Huurrecht;
  3. Advocaat Contractenrecht;
  4. Advocaat Verbintenissenrecht;
  5. Advocaat Aansprakelijkheidsrecht;
  6. Advocaat Familie- en echtscheidingsrecht.

 

Onze advocaten procederen en adviseren op deze rechtsgebieden. Ook stellen wij commerciële overeenkomsten en algemene voorwaarden op. Dit doen wij in alle branches en sectoren. Wenst u uw overeenkomsten te laten herzien? Dat kunnen wij voor u doen op basis van vaste tarieven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Wij staan op deze rechtsgebieden zowel particulieren als ondernemers bij. Onze advocaten procederen en adviseren zeer frequent op deze rechtsgebieden. Dit doen wij zowel in reguliere procedures, kort geding als in hoger beroep zaken. Wenst u een (verstek)vonnis aan te vechten? Wij scannen het vonnis dat in eerste aanleg is gewezen en kunnen u vervolgens spoedig voorzien van adequaat advies omtrent de haalbaarheid van uw zaak in hoger beroep.

 

Kortom, heeft u een vraag over één of meer van deze rechtsgebieden, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het intakegesprek is altijd kosteloos. Voor ondernemers geldt dat zij hun overeenkomsten vrijblijvend kunnen laten scannen door onze advocaten. Wij zijn gevestigd in Hoofddorp, maar hebben cliënten in heel Nederland. U kunt ons bereiken via: vanviersen@siekmanstassen.nl / 023 554 16 80.

 

Wilt u meer informatie?
Bel (023) 5541680 of bezoek onze contactpagina.