mr. R. (Rick) van Viersen | Advocaat Hoofddorp

mr. Van Viersen heeft zijn rechtenstudie aan de Universiteit van Amsterdam in 2008 afgerond. In 2009 startte hij in de advocatuur, waarna hij in 2010 is beëdigd tot advocaat. Vervolgens heeft hij drie jaar als advocaat gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor in Haarlem. Bij dit kantoor was hij op diverse rechtsgebieden werkzaam, maar heeft hij vooral veel expertise opgedaan op het gebied van het contracten- en uitzendrecht.

 

Bij Siekman & Stassen legt mr. Van Viersen zich voornamelijk toe op het ondernemingsrecht, arbeidsrecht en contractenrecht. Op deze rechtsgebieden staat hij zowel particulieren als ondernemingen bij. mr. Van Viersen stelt voor zijn cliënten met regelmaat complexe overeenkomsten en algemene voorwaarden op. Daarnaast adviseert en procedeert hij veel over verbintenisrechtelijke kwesties.

 

mr. Van Viersen hanteert korte lijnen met zijn cliënten. Hij staat 24 uur per dag voor hen klaar, waarbij hij zijn cliënten adviseert op praktische wijze, met een scherpe en analytische visie. mr. Van Viersen ziet in iedere zaak kansen en hanteert bij voorkeur een pragmatische aanpak.

 

mr. Van Viersen is als partner verbonden aan ons kantoor.


 

Specialisme(n):

————————————–

Lidmaatschappen

Nederlandse Orde van Advocaten

 

 ————————————–

Contact mr. R. van Viersen

Telefoon +31 23 554 16 93
Mobiel +31 6 34 85 37 77
E-mail vanviersen@siekmanstassen.nl

Volg mij:    

 ————————————–

Recente zaken

• mr. R. van Viersen stond recent een werkgever bij in een procedure waarin een werknemer het ontslag op staande voet wenste te vernietigen. De rechter heeft de werkgever op alle onderdelen in het gelijk gesteld en de werknemer in de kosten van de procedure veroordeeld.
 
• mr. R. van Viersen heeft recent een besloten vennootschap bijgestaan bij de ontbinding van een vennootschap onder firma. De vennoot die de vof voortzette heeft een aanzienlijke vergoeding moeten betalen aan de uittredende vennoot.
 
• mr. R. van Viersen won recent een procedure van een handelsagent tegen een Nederlandse stoffenimporteur. 
 
• mr. R. van Viersen heeft van een grote handelsonderneming alle contracten getoetst naar huidige maatstaven en deze vervolgens herzien.